ΕΞΟΔΟΣ

Σβέλτο Κουνέλι

Εκδρομή στην Αίγινα (part 3)

06.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Το ξενοδοχείο Ξανθίππη έχει γίνει πόλος έλξης. O λόγος; Η κουζίνα του εστιατορίου του. Η σεφ Μαρία Γκάγκα αγαπά τη Μεσόγειο και την Ανατολή, από την Πόλη μέχρι την Ινδία. Ωραιότατο κοτόπουλο ταντούρι, κεφτεδάκια πολίτικα με κύμινο, πλιγούρι και κουκουνάρι, πιροσκάκια γεμιστά με πικάντικο, κοκκινιστό κιμά. Αναπάντεχο αλλά νόστιμο πιάτο οι γαρίδες με παστουρμά (!). Η μικρή αλλά ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών είναι επιλογή του ιδιοκτήτη Νίκου Γρυπαίου – θέλει λίγη δουλειά ακόμη. Θα φάτε σε έναν όμορφο αυλόκηπο με θέα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών