ΕΞΟΔΟΣ

Θαλασσινός

Στον περιποιημένο Θαλασσινό (μια ποδαλιά δρόμος από τον «Σταύρο Νιάρχο») το ψήσιμο των ψαριών είναι αψεγάδιαστο. Και οι ψαρομεζέδες δεν πάνε πίσω: αχ, αυτή η …

23.09.2016
Φωτογραφία: Κλαίρη Μουσταφέλλου

Στον περιποιημένο Θαλασσινό (μια ποδαλιά δρόμος από τον «Σταύρο Νιάρχο») το ψήσιμο των ψαριών είναι αψεγάδιαστο. Και οι ψαρομεζέδες δεν πάνε πίσω: αχ, αυτή η ψητή στο μελάνι της σουπιά και αυτά τα τηγανητά μύδια με την αμυγδαλοσκορδαλιά, βγαλμένα λες από τα κιτάπια της Λωξάντρας!

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών