ΕΞΟΔΟΣ

Το τριαντάφυλλο της νοστιμιάς

Κοινό μυστικό για τους περαστικούς και εργαζομένους στα πέριξ του Συντάγματος, μια ταβέρνα κρυμμένη σε μια στοά της Λέκκα.

25.11.2016
Φωτογραφία: ΚΛΑΙΡΗ ΜΟΥΣΤΑΦΕΛΛΟΥ

Κοινό μυστικό για τους περαστικούς και εργαζομένους στα πέριξ του Συντάγματος, μια ταβέρνα κρυμμένη σε μια στοά της Λέκκα. Μέσα είναι αρκετά σκοτεινή, οι περισσότεροι θαμώνες απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους στα τραπεζάκια που βγάζει στη στοά. Mικρά ή μεσαία ψάρια, καλό τηγάνι, γαύρος και κουτσομούρες ζουμερές, σαρδέλες στη σχάρα φιλεταρισμένες και γεμιστές με φρέσκα μυρωδικά, βραστή σαλάτα εποχής και πολλοί μεζέδες για ούζο, παστά ψάρια, καλαμαράκια τηγανητά. Σβέλτο σέρβις, πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Ανοιχτά Κυριακή-Τρίτη 12.00-19.00, Πέμπτη-Σάββατο 12.00-23.00.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών