Άνοιξε στα μέσα Ιανουαρίου και από την ανοιχτή κουζίνα του σερβίρονται πιάτα αντίστοιχα με το ομώνυμο εστιατόριο της Μυκόνου. Ο συνιδιοκτήτης και σεφ, Alsi Sinanaj, εστιάζει στο κρέας και ο κατάλογος εμπλουτίζεται με σαλάτες, λιχούδικα ορεκτικά, φρέσκα ζυμαρικά και συνοδευτικά. Πρωταγωνιστές είναι τα σιτεμένα κρέατα παλαίωσης – με έμφαση σε ελληνικά κρεατικά, δικές τους κοπές, καπνίσματα και σιτέματα σε θάλαμο ξηρής ωρίμασης.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.