ΕΞΟΔΟΣ

Wolves of Kitchen στο Ψυχικό

Πρωταγωνιστές είναι τα σιτεμένα κρέατα παλαίωσης.

20.03.2018

Άνοιξε στα μέσα Ιανουαρίου και από την ανοιχτή κουζίνα του σερβίρονται πιάτα αντίστοιχα με το ομώνυμο εστιατόριο της Μυκόνου. Ο συνιδιοκτήτης και σεφ, Alsi Sinanaj, εστιάζει στο κρέας και ο κατάλογος εμπλουτίζεται με σαλάτες, λιχούδικα ορεκτικά, φρέσκα ζυμαρικά και συνοδευτικά. Πρωταγωνιστές είναι τα σιτεμένα κρέατα παλαίωσης – με έμφαση σε ελληνικά κρεατικά, δικές τους κοπές, καπνίσματα και σιτέματα σε θάλαμο ξηρής ωρίμασης.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών