ΕΞΟΔΟΣ

Ζούμπερης

Από το 1910 βρίσκεται στο ίδιο σημείο η ιστορική ψαροταβέρνα «Ζούμπερης» και μέχρι σήμερα, περνώντας από γενιά σε γενιά, έχει παραμείνει στην ίδια οικογένεια. Η …

02.08.2016

Από το 1910 βρίσκεται στο ίδιο σημείο η ιστορική ψαροταβέρνα «Ζούμπερης» και μέχρι σήμερα, περνώντας από γενιά σε γενιά, έχει παραμείνει στην ίδια οικογένεια. Η αξία τόσα χρόνια είναι η ίδια: φρέσκο ψάρι. Βλέπεις την ψαριά της ημέρας, διαλέγεις αυτό που θες και ο έμπειρος ψήστης το βάζει στα κάρβουνα: από σφυρίδα και φαγκρί μέχρι σαργό, λυθρίνι και μπαρμπούνι – η λίστα δεν είναι σταθερή, αλλάζει ανάλογα με την ψαριά. Θα βρείτε, όμως, και όλα τα υπόλοιπα της κλασικής ταβέρνας: ψημένο ψωμί με ρίγανη, ταραμοσαλάτα, χόρτα, παντζάρια και κέρασμα-φρούτο στο τέλος.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών