Από το 1910 βρίσκεται στο ίδιο σημείο η ιστορική ψαροταβέρνα «Ζούμπερης» και μέχρι σήμερα, περνώντας από γενιά σε γενιά, έχει παραμείνει στην ίδια οικογένεια. Η αξία τόσα χρόνια είναι η ίδια: φρέσκο ψάρι. Βλέπεις την ψαριά της ημέρας, διαλέγεις αυτό που θες και ο έμπειρος ψήστης το βάζει στα κάρβουνα: από σφυρίδα και φαγκρί μέχρι σαργό, λυθρίνι και μπαρμπούνι – η λίστα δεν είναι σταθερή, αλλάζει ανάλογα με την ψαριά. Θα βρείτε, όμως, και όλα τα υπόλοιπα της κλασικής ταβέρνας: ψημένο ψωμί με ρίγανη, ταραμοσαλάτα, χόρτα, παντζάρια και κέρασμα-φρούτο στο τέλος.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.