15' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και τις καυτερές πιπεριές για 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Προσθέτουμε το κύμινο, την πάπρικα, τις ντομάτες και αλατοπίπερο και βράζουμε για 10 λεπτά, μέχρι η σάλτσα να δέσει ελαφρώς.
  3. Σπάμε τα αυγά (μάτια) και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
  4. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι. Σβήνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε (στο ήδη ζεστό μάτι) για περίπου 3-4 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τα αυγά όπως μας αρέσουν.
  5. Σκορπίζουμε τη φέτα και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  6. Συνοδεύουμε με αραβικές πίτες ζεσταμένες στο γκριλ για 1-2 λεπτά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών