15'
προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 55'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε χοιρινό φιλέτο με άλειμμα μουστάρδας, αρχικά περνάμε, το ψαρονέφρι, από το αλεύρι και τινάζουμε καλά να φύγει το περιττό.
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
- Στη συνέχεια, σοτάρουμε το ψαρονέφρι μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
- Με τρυπητή κουτάλα, βγάζουμε από την κατσαρόλα το ψαρονέφρι και το αφήνουμε σε μια πιατέλα.
- Έπειτα, τπ αλείφουμε με τη μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel.
- Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει, για 2 -3 λεπτά.
- Προσθέτουμε το ψαρονέφρι και αλατοπιπερώνουμε.
- Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 3 - 4 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Προσθέτουμε 200 ml ζεστό νερό.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το ψαρονέφρι και να μελώσει η σάλτσα.
- Συνοδεύουμε, το χοιρινό φιλέτο με άλειμμα μουστάρδας, με πουρέ πατάτας ή ένα αφράτο ρύζι.