Πανεύκολο και πεντανόστιμο!

15' προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 55 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Περνάμε τα φιλέτα από το αλεύρι και τα τινάζουμε καλά να φύγει το περιττό. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το ψαρονέφρι μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Με τρυπητή κουτάλα, βγάζουμε από την κατσαρόλα τα ψαρονέφρια, τα αφήνουμε σε μια πιατέλα και τα αλείφουμε με τη μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel.
  2. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει, για 2 -3 λεπτά. Τότε προσθέτουμε και το κρέας, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε 3 - 4 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε 200 ml ζεστό νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μελώσει η σάλτσα.
  3. Συνοδεύουμε με: πουρέ πατάτας ή ένα αφράτο ρύζι.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών