10' προετοιμασία
25' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'

Υλικά

Κομμάτια: 10 - 12

Διαδικασία

  1. Για το χοιρομέρι με γλυκόξινη κρούστα πορτοκάλι, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150-160°C.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαρμελάδα, τον χυμό, το ξύσμα, το μυρωδικό και το μπαχαρικό και αλείφουμε το χοιρομέρι, έτσι ώστε το μείγμα να μπει και στις χαρακιές του δέρματος.
  3. Βάζουμε το χοιρομέρι σε ταψί και το ψήνουμε για 25-35 λεπτά, γυρίζοντάς το μία φορά, ή μέχρι να ροδίσει εξωτερικά και να ζεσταθεί εσωτερικά.

Άρθρα και Συνταγές με Πορτοκάλι

Άρθρα και Συνταγές με Χοιρινό

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών