Με μόλις 1,5 € απολαμβάνουμε μια δροσερή μακαρονοσαλάτα με καλοκαιρινά λαχανικά.

30' προετοιμασία
12' μαγείρεμα
Σύνολο: 42 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις βίδες, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και τις σουρώνουμε. Τις βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα, τις ραντίζουμε με 2 κουτ. σούπας από το λάδι, ανακατεύουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
  2. Χτυπάμε στον πολυκόφτη που διαθέτουμε το μαϊντανό, το ξίδι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε στις βίδες τις ντομάτες, τα αγγουράκια, την πιπεριά, τις ελιές, την κάππαρη και το κρεμμύδι, ανακατεύουμε καλά, περιχύνουμε με το λαδόξιδο και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών