ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑφρώδες κοκτέιλ με ρετσίνα και ξινόμηλοΑφρώδες κοκτέιλ με ρετσίνα και ξινόμηλο
5' προετοιμασία
30' αναμονή
Σύνολο: 35'

Υλικά

Μερίδες: 1 ποτήρι

Για το αρωματισμένο ρούμι:

Για το σιρόπι μελιού:

Διαδικασία

Για το αρωματισμένο ρούμι:

  1. Για να φτιάξουμε το κοκτέιλ daiquiri με χαμομήλι και μέλι, ξεκινάμε αρωματίζοντας το ρούμι με χαμομήλι. Σε 700ml brugal Blanco προσθέτουμε 12 γραμμάρια χαμομήλι και αφήνουμε το ρούμι να αρωματιστεί για 30'.
  2. Στη συνέχεια σουρώνουμε το μείγμα και το διατηρούμε το στο ψυγείο.

Για το σιρόπι μελιού:

  1. Ετοιμάζουμε το σιρόπι μελιού βάζοντας σε μια κατσαρόλα το μέλι και το νερό και ανακατεύοντάς για λίγα λεπτά τα πάνω από χαμηλή φωτιά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Για το κοκτέιλ:

  1. Σε ένα σέικερ γεμάτο πάγο ρίχνουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε για 12”.
  2. Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι coupe.
  3. Παίρνουμε τη φλούδα πορτοκαλιού, τη «σπάμε» πάνω από το ποτήρι μας, για να απελευθερωθούν τα έλαια της στο κοκτέιλ και τη ρίχνουμε μέσα στο ποτό.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών