ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚοκτέιλ Breakfast MartiniΚοκτέιλ Breakfast Martini Κομψό, δυνατό και παγωμένο το Dry Martini είναι δικαίως ένα από τα πιο κλασικά κοκτέιλ που υπάρχουν. Δύο μόνο υλικά (τζιν και βερμούτ) σε ένα τέλειο πάντρεμα.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: για 1 ποτήρι

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το dry martini σε ένα σέικερ γεμάτο πάγο ρίχνουμε το τζιν και τις σταγόνες βερμούτ και αναδεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να κρυώσει καλά το ποτό.
  2. Σουρώνουμε σε ποτήρι του μαρτίνι και σερβίρουμε το dry martini με μία ελιά ή με γιρλάντα από φλούδα λεμονιού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 200.

Άρθρα και Συνταγές με Ελιά

Άρθρα και Συνταγές με Τζιν

Άρθρα και Συνταγές για Κοκτέιλ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών