ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚοκτέιλ Breakfast MartiniΚοκτέιλ Breakfast Martini
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: για 1 ποτήρι

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το dry martini σε ένα σέικερ γεμάτο πάγο ρίχνουμε το τζιν και τις σταγόνες βερμούτ και αναδεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να κρυώσει καλά το ποτό.
  2. Σουρώνουμε σε ποτήρι του μαρτίνι και σερβίρουμε το dry martini με μία ελιά ή με γιρλάντα από φλούδα λεμονιού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 200.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών