35' προετοιμασία
8' μαγείρεμα
Σύνολο: 43 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

Ντρέσινγκ

  1. Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε το σκόρδο, τη μουστάρδα, το λάδι και το ξίδι και τα χτυπάμε.
  2. Διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.

Σαλάτα

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεματίζουμε σε μπόλικο αλατισμένο νερό τα φασολάκια για 3 – 4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν όσο μας αρέσει.
  2. Τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό.
  3. Στην ίδια κατσαρόλα βράζουμε φρέσκο νερό και ζεματίζουμε τα κολοκυθάκια για 1 λεπτό. Τα στραγγίζουμε και αυτά.
  4. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και σερβίρουμε.

Συνταγές με Κολοκυθάκια

Συνταγές με Ντομάτα

Συνταγές με Φασολάκια

Συνταγές για Σαλάτα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών