ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΦασολάκια με κατίκι και λαδολέμονο βασιλικούΦασολάκια με κατίκι και λαδολέμονο βασιλικού
35' προετοιμασία
8' μαγείρεμα
Σύνολο: 43'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

Ντρέσινγκ

  1. Για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα με τα φασολάκια, τα κολοκυθάκια και τις ελιές, ξεκινάμε από το ντρέσινγκ: Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε το σκόρδο, τη μουστάρδα, το λάδι και το ξίδι και τα χτυπάμε.
  2. Διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.

Σαλάτα

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεματίζουμε σε μπόλικο αλατισμένο νερό τα φασολάκια για 3 – 4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν όσο μας αρέσει.
  2. Τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό.
  3. Στην ίδια κατσαρόλα βράζουμε φρέσκο νερό και ζεματίζουμε τα κολοκυθάκια για 1 λεπτό. Τα στραγγίζουμε και αυτά.
  4. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Κολοκυθάκια

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Φασολάκια

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών