35'
προετοιμασία
8' μαγείρεμα
Σύνολο: 43'
Υλικά
Μερίδες: 4Για το ντρέσινγκ
Διαδικασία
Ντρέσινγκ
- Για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα με τα φασολάκια, τα κολοκυθάκια και τις ελιές, ξεκινάμε από το ντρέσινγκ: Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε το σκόρδο, τη μουστάρδα, το λάδι και το ξίδι και τα χτυπάμε.
- Διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.
Σαλάτα
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεματίζουμε σε μπόλικο αλατισμένο νερό τα φασολάκια για 3 – 4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν όσο μας αρέσει.
- Τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό.
- Στην ίδια κατσαρόλα βράζουμε φρέσκο νερό και ζεματίζουμε τα κολοκυθάκια για 1 λεπτό. Τα στραγγίζουμε και αυτά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και σερβίρουμε.