ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣκοτόπουλο με κουνουπίδι και ντομάτα κονσέρβαςΚοτόπουλο με κουνουπίδι και ντομάτα κονσέρβας
5' προετοιμασία
40' ψήσιμο
Σύνολο: 45'

Υλικά

Μερίδες: 6-8 άτομα

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C. Βάζουμε το κουνουπίδι σε ένα ταψί, το περιχύνουμε με το λάδι και το πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και το κύμινο. Ψήνουμε για 30-40 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει όσο μας αρέσει (καλό είναι να κρατάει λίγο). Το ξεφουρνίζουμε και το βάζουμε σε πιατέλα. Το ραντίζουμε με 1-2 κουταλιές από τα υγρά του ταψιού.
  2. Ανακατεύουμε τα μυρώνια με τα αμύγδαλα και το αριάνι, περιχύνουμε με τη σάλτσα το κουνουπίδι και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών