Πάνω και κάτω έχει τραγανό φύλλο κανταϊφιού και στη μέση μια απαλή κρέμα από γάλα αμυγδάλου, αρωματισμένη με ξύσμα λεμονιού. Το σιρόπι του είναι επίσης πολύ ιδιαίτερο και αρωματικό, καθώς αντί για νερό έχει χυμό πορτοκαλιού.
![Σάντουιτς με αρωματικά αυγά σκραμπλ με σπανάκι και χειροποίητη, πικάντικη μαγιονέζα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/santoyits-me-aromatika-ayga-skrampl-me-spanaki-kai-cheiropoiiti-pikantiki-magioneza-gastronomos-420x560.jpg?v=1718270827)
Πάνω και κάτω έχει τραγανό φύλλο κανταϊφιού και στη μέση μια απαλή κρέμα από γάλα αμυγδάλου, αρωματισμένη με ξύσμα λεμονιού. Το σιρόπι του είναι επίσης πολύ ιδιαίτερο και αρωματικό, καθώς αντί για νερό έχει χυμό πορτοκαλιού.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 192.