15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Κομμάτια: 2Διαδικασία
- Για το ψωμί με αμυγδαλοβούτυρο και μαρμελάδα πορτοκάλι, ξεκινάμε ψήνοντας τις φέτες ψωμιού και αλείφουμε στην κάθε φέτα το αμυγδαλοβούτυρο και τη μαρμελάδα πορτοκάλι.
- Σκορπίζουμε τα σπασμένα και καβουρδισμένα αμύγδαλα πάνω στις φέτες ψωμιού.
- Συνοδεύουμε με το ρόφημα από γάλα καρύδας αρωματισμένο με το γλυκού ξύσμα λεμονιού ή λάιμ.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 217.