ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΨωμί με κολοκύθα, καρύδια και μπαχαρικάΨωμί με κολοκύθα, καρύδια και μπαχαρικά
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Κομμάτια: 2

Διαδικασία

  1. Για το ψωμί με αμυγδαλοβούτυρο και μαρμελάδα πορτοκάλι, ξεκινάμε ψήνοντας τις φέτες ψωμιού και αλείφουμε στην κάθε φέτα το αμυγδαλοβούτυρο και τη μαρμελάδα πορτοκάλι.
  2. Σκορπίζουμε τα σπασμένα και καβουρδισμένα αμύγδαλα πάνω στις φέτες ψωμιού.
  3. Συνοδεύουμε με το ρόφημα από γάλα καρύδας αρωματισμένο με το γλυκού ξύσμα λεμονιού ή λάιμ.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 217.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Αμύγδαλα

Άρθρα και Συνταγές με Γάλα Αμυγδάλου

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Ροφήματα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών