15'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Διαδικασία
- Σε μέτριο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ζωμό γαρίδας και τον ζεσταίνουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, μέχρι να ζεσταθεί.
- Προσθέτουμε 4 γαρίδες, καθαρισμένες εντελώς, το εστραγκόν, τη πιπεριά Φλωρίνης, το ξύσμα λάιμ και τα κρεμμυδάκια.
- Ανακατεύουμε για 1 λεπτό και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και το κρασί.
- Ανακατεύουμε, δυναμώνουμε τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
- Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και ρίχνουμε τη μουστάρδα με μανταρίνι, ανακατεύουμε καλά τη σάλτσα για να απλωθεί παντού η μουστάρδα και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 157.