Σε μέτριο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ζωμό γαρίδας και τον ζεσταίνουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, μέχρι να ζεσταθεί. Προσθέτουμε 4 γαρίδες, καθαρισμένες εντελώς, το εστραγκόν, τη πιπεριά Φλωρίνης (δίνει γεύση, αλλά και ωραίο χρώμα), το ξύσμα λάιμ και τα κρεμμυδάκια.
Ανακατεύουμε για 1 λεπτό και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και το κρασί. Ανακατεύουμε, δυναμώνουμε τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και ρίχνουμε τη μουστάρδα με μανταρίνι, ανακατεύουμε καλά τη σάλτσα για να απλωθεί παντού η μουστάρδα και σερβίρουμε.