Σε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιήθηκαν τα ακόλουθα σκεύη και εργαλεία:

Αντικολλητικό Τηγάνι Fissler Adamant Classic 24cm

Ανοξείδωτος Τρίφτης Küchenprofi 40×3,5cm

Μύλοι Αλατιού & Πιπεριού Maxwell & Williams Maison 20cm

 

 

10' προετοιμασία
4' μαγείρεμα
Σύνολο: 14'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και, όταν ζεσταθεί πολύ καλά, προσθέτουμε τα φιλέτα γλώσσας και τα ψήνουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
  2. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 1 λεπτό να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  3. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το ξύσμα λάιμ και την κάππαρη και σείουμε ελαφρώς το τηγάνι.
  4. Βγάζουμε τα φιλέτα σε πιάτα και ρίχνουμε στο τηγάνι τα ντοματίνια. Τα αλατίζουμε και τα σοτάρουμε για μερικά λεπτά μέχρι να ζεσταθούν και να ζαρώσουν. Τα μοιράζουμε στα πιάτα και σερβίρουμε αμέσως.

Άρθρα και Συνταγές με Γλώσσα

Άρθρα και Συνταγές με Κρασί

Άρθρα και Συνταγές με Ψάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών