Έχεις δοκιμάσει στρογκανόφ; Ιδού η ευκαιρία.. χωρίς παίδεμα, έτοιμο σε 20′ ακριβώς! 

5' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα γουόκ ή σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  2. Ρίχνουμε στο καυτό σκεύος το μοσχάρι, τα μανιτάρια και τα κρεμμυδάκια.
  3. Σοτάρουμε για 3 - 4 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε την πάπρικα και το νερό (ή το ζωμό).
  5. Μαγειρεύουμε για 2 - 3 λεπτά.
  6. Αποσύρουμε και έπειτα από 1 λεπτό (να μην κοχλάζει το φαγητό) προσθέτουμε 4 κουτ.
  7. σούπας γιαούρτι πρόβειο, αλατοπίπερο και ξύσμα από 1 λεμόνι.
  8. Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν με τα υγρά του φαγητού και σερβίρουμε αμέσως με ρύζι του 10λεπτου.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών