Γεύση και άρωμα Ιταλίας στο πιάτο μας!

5' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τον ζωμό ή το νερό, προσθέτουμε τα καρότα.
  2. και βράζουμε για 3 - 4 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 3 λεπτά.
  4. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την παρμεζάνα και ρίχνουμε το μείγμα στη σούπα που βράζει.
  5. Ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστούν μικρά σβολάκια αυγού και τυριού.
  6. Μοιράζουμε τη σούπα σε μπολ, γαρνίρουμε με έτοιμα κρουτόν ολικής άλεσης και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών