Γεύση και άρωμα Ιταλίας στο πιάτο μας!
5'
προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Διαδικασία
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τον ζωμό ή το νερό, προσθέτουμε τα καρότα.
- και βράζουμε για 3 - 4 λεπτά.
- Προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 3 λεπτά.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την παρμεζάνα και ρίχνουμε το μείγμα στη σούπα που βράζει.
- Ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστούν μικρά σβολάκια αυγού και τυριού.
- Μοιράζουμε τη σούπα σε μπολ, γαρνίρουμε με έτοιμα κρουτόν ολικής άλεσης και σερβίρουμε.