![Σάντουιτς με αρωματικά αυγά σκραμπλ με σπανάκι και χειροποίητη, πικάντικη μαγιονέζα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/santoyits-me-aromatika-ayga-skrampl-me-spanaki-kai-cheiropoiiti-pikantiki-magioneza-gastronomos-420x560.jpg?v=1718270827)
5'
προετοιμασία
15' βράσιμο
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε ιταλική σούπα με αυγά και σπανάκι, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μια κατσαρόλα, τον ζωμό ή το νερό.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα καρότα και βράζουμε για 3 - 4 λεπτά.
- Προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 3 λεπτά.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά.
- Προσθέτουμε την παρμεζάνα και ρίχνουμε το μείγμα στη σούπα που βράζει.
- Ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστούν μικρά σβολάκια αυγού και τυριού.
- Μοιράζουμε τη σούπα σε μπολ, γαρνίρουμε με έτοιμα κρουτόν ολικής άλεσης και σερβίρουμε την ιταλική σούπα με αυγά και σπανάκι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 95.