ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜακαρόνια χοντρά με σπανάκι και αντζούγιεςΜακαρόνια χοντρά με σπανάκι και αντζούγιες
5' προετοιμασία
15' βράσιμο
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε ιταλική σούπα με αυγά και σπανάκι, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μια κατσαρόλα, τον ζωμό ή το νερό.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα καρότα και βράζουμε για 3 - 4 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 3 λεπτά.
  4. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά.
  5. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και ρίχνουμε το μείγμα στη σούπα που βράζει.
  6. Ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστούν μικρά σβολάκια αυγού και τυριού.
  7. Μοιράζουμε τη σούπα σε μπολ, γαρνίρουμε με έτοιμα κρουτόν ολικής άλεσης και σερβίρουμε την ιταλική σούπα με αυγά και σπανάκι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 95.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Καρότα

Άρθρα και Συνταγές με Σπανάκι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών