15' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα λουκάνικα και τις πιπεριές για 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και αλατοπίπερο και μαγειρεύουμε για άλλα 6-8 λεπτά ή μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.
  3. Ρίχνουμε τα αυγά, χωρίς να τα έχουμε χτυπήσει πριν, και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα. Μαγειρεύουμε μέχρι να σφίξει ελαφρώς το μείγμα.
  4. Προσθέτουμε τη φέτα και τη ρίγανη, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Συνοδεύουμε με ζεστό χωριάτικο, προζυμένιο ψωμί.

Μυστικά

Το λουκάνικο κοτόπουλου του δίνει έξτρα γεύση και κάνει τον καγιανά ακόμα πιο χορταστικό και μερακλίδικο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 184.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Λουκάνικα

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Πιπεριές

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών