15' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα λουκάνικα και τις πιπεριές για 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και αλατοπίπερο και μαγειρεύουμε για άλλα 6-8 λεπτά ή μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.
  3. Ρίχνουμε τα αυγά, χωρίς να τα έχουμε χτυπήσει πριν, και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα. Μαγειρεύουμε μέχρι να σφίξει ελαφρώς το μείγμα.
  4. Προσθέτουμε τη φέτα και τη ρίγανη, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Συνοδεύουμε με ζεστό χωριάτικο, προζυμένιο ψωμί.

Μυστικά

Το λουκάνικο κοτόπουλου του δίνει έξτρα γεύση και κάνει τον καγιανά ακόμα πιο χορταστικό και μερακλίδικο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 184.

Συνταγές με Αυγά

Συνταγές με Λουκάνικα

Συνταγές με Ντομάτα

Συνταγές με Πιπεριές

Συνταγές με Τυρί

Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Συνταγές για Πρωινό

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών