
20'
προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα
Υλικά
Μερίδες: 4-6Διαδικασία
- Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε την πιπεριά με το καρότο και τα κολοκυθάκια για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Ρίχνουμε τα φασόλια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό ακόμη, μέχρι να λαδωθούν καλά.
- Προσθέτουμε 1 λίτρο νερό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και βράζουμε για 15-20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Ρίχνουμε το μακαρονάκι και την ντομάτα, ανακατεύουμε απαλά και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, σκορπίζουμε τον άνηθο και σερβίρουμε.