ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜινεστρόνε με κριθαράκι και φασόλια μαυρομάτικα
20' προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε την πιπεριά με το καρότο και τα κολοκυθάκια για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  2. Ρίχνουμε τα φασόλια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό ακόμη, μέχρι να λαδωθούν καλά.
  3. Προσθέτουμε 1 λίτρο νερό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και βράζουμε για 15-20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  4. Ρίχνουμε το μακαρονάκι και την ντομάτα, ανακατεύουμε απαλά και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά.
  5. Αποσύρουμε από τη φωτιά, σκορπίζουμε τον άνηθο και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών