15' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το πράσο με το καρότο για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  2. Ρίχνουμε τα φασόλια, το μπρόκολο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό, μέχρι να λαδωθούν καλά.
  3. Προσθέτουμε 1 λίτρο νερό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και βράζουμε για περίπου 10-12 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  4. Ρίχνουμε το κριθαράκι και τον πελτέ, ανακατεύουμε απαλά και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά.
  5. Αποσύρουμε από τη φωτιά, σκορπίζουμε τον άνηθο και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Κριθαράκι

Άρθρα και Συνταγές με Φασόλια

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών