![Πάπρικα με κιμά](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/01/paprika-me-kima_gastronomos-420x560.jpg?v=1706547518)
15'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το πράσο με το καρότο για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Ρίχνουμε τα φασόλια, το μπρόκολο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό, μέχρι να λαδωθούν καλά.
- Προσθέτουμε 1 λίτρο νερό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και βράζουμε για περίπου 10-12 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Ρίχνουμε το κριθαράκι και τον πελτέ, ανακατεύουμε απαλά και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, σκορπίζουμε τον άνηθο και σερβίρουμε.