Το συγκεκριμένο smoothie είναι και vegan, αφού γίνεται με φυτικό γάλα από αμύγδαλα, αρκεί να επιλέξουμε σιρόπι αγαύης και όχι μέλι.
![Ψωμί σίκαλης με αβοκάντο, ντομάτα και ροδάκινο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/05/psomi-sikalis-me-avokanto-ntomata-kai-rodakino_gastronomos-420x560.jpg?v=1716793827)
Το συγκεκριμένο smoothie είναι και vegan, αφού γίνεται με φυτικό γάλα από αμύγδαλα, αρκεί να επιλέξουμε σιρόπι αγαύης και όχι μέλι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 49.