Πολύ πλούσιο σε γεύση, με εξωτικά υλικά, όπως τζίντζερ, λάιμ και αβοκάντο, αυτό το smoothie έχει μια σπιρτόζα νοστιμιά που θα σας ενθουσιάσει. Και είναι και vegan, αφού γίνεται με φυτικό γάλα από αμύγδαλα, αρκεί να επιλέξουμε σιρόπι αγαύης και όχι μέλι.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: Για 1 ποτήρι

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το καρπούζι smoothie vegan, χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ.
  2. Σερβίρουμε το καρπούζι smoothie vegan σε ποτήρι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 49.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών