ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚοτόπουλο με ρούμι και σόγιαΚοτόπουλο με ρούμι και σόγια
15' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε κοτόπουλο κάρι, με μουστάρδα, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μια φαρδιά κατσαρόλα, το λάδι σε μέτρια φωτιά.
  2. Στη συνέχεια, σοτάρουμε το κοτόπουλο με το κρεμμύδι για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές.
  3. Προσθέτουμε το σκόρδο, το πελτέ και το κάρυ και ανακατεύουμε για 1 λεπτό, να σκορπίσουν το άρωμά τους.
  4. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 2 – 3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  5. Ρίχνουμε αλατοπίπερο και 1 φλιτζάνι ζεστό νερό.
  6. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου 20 – 25 λεπτά ή μέχρι να γίνει το κοτόπουλο.
  7. Αν σωθούν νωρίς τα υγρά, προσθέτουμε ελάχιστο ζεστό νερό επιπλέον.
  8. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
  9. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα Maille dijon originale.
  10. Έπειτα, περιχύνουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε απαλά να αναμειχθούν.
  11. Σκορπίζουμε τον μαϊντανό.
  12. Σερβίρουμε, το κοτόπουλο κάρι, με μουστάρδα, ζεστό και συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι ή τζασμίν.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές με Κρασί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών