15'
προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 15'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- Προσθέτουμε το πράσο και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά. Ρίχνουμε το κουνουπίδι και ανακατεύουμε να λαδωθεί καλά.
- Ρίχνουμε την ντομάτα, τον δυόσμο, την πάπρικα και αλατοπίπερο, σκεπάζουμε με το καπάκι και μετριάζουμε τη φωτιά.
- Μαγειρεύουμε για 40 λεπτά, μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και το κουνουπίδι και να δέσει η σάλτσα.
'Ενα ωραίο Αγιωργίτικο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 186.