ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤσίζκεϊκ πορτοκάλιΤσίζκεϊκ πορτοκάλι
30' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα

Υλικά

Μερίδες: 750 γρ

Διαδικασία

  1. Για τα κουλουράκια πορτοκαλιού, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 120° C.
  2. Καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
  3. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάμε με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν αρκετά.
  4. Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε το αυγό και, μόλις ενσωματωθεί, τα υπόλοιπα υλικά.
  5. Όταν προκύψει μια απαλή ζύμη, σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ.
  6. Κόβουμε κομματάκια από τη ζύμη χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι και τα αραδιάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου. Εναλλακτικά, μπορούμε να βάλουμε το μείγμα σε κορνέ και να σχηματίσουμε με αυτόν τον τρόπο τα μπισκότα μας.
  7. Τα ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 λεπτά.
  8. Ξεφουρνίζουμε τα κουλουράκια πορτοκαλιού και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Πορτοκάλι

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών