30' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα

Υλικά

Μερίδες: 750 γρ

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 120° C και καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
  2. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάμε με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν αρκετά.
  3. Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε το αυγό και, μόλις ενσωματωθεί, τα υπόλοιπα υλικά.
  4. Οταν προκύψει μια απαλή ζύμη, σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ.
  5. Κόβουμε κομματάκια από τη ζύμη χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι και τα αραδιάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου. Εναλλακτικά, μπορούμε να βάλουμε το μείγμα σε κορνέ και να σχηματίσουμε με αυτόν τον τρόπο τα μπισκότα μας.
  6. Τα ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 λεπτά.
  7. Τα ξεφουρνίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών