ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣάλτσα – gravy γαλοπούλαςΣάλτσα – gravy γαλοπούλας
5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Για την κράνμπερι σος, σε μια μικρή κατσαρόλα βράζουμε τα φρούτα με τη ζάχαρη, το ξύσμα και 150 ml νερό σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν λίγο τα κράνμπερι και να λιώσει η ζάχαρη.
  2. Ρίχνουμε και το δεντρολίβανο και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 5 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα και να αποκτήσει την υφή αραιής μαρμελάδας.
  3. Αποσύρουμε από τη φωτιά, πετάμε το δεντρολίβανο, αδειάζουμε σε σαλτσιέρα και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 92.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών