ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚρέπες με σοταρισμένα ροδάκινα και καραμέλαΚρέπες με σοταρισμένα ροδάκινα και καραμέλα
15' προετοιμασία
10' ψήσιμο
30' αναμονή
Σύνολο: 55'

Υλικά

Τεμάχια: 5

Λεμονόκρεμα

Για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Διαδικασία

Λεμονόκρεμα

  1. Για να φτιάξουμε κρέπες με λεμονόκρέμα, ξεκινάμε και σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της λεμονόκρεμας με το σύρμα, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να αφρατέψουν.

Σερβίρισμα

  1. Βάζουμε κάθε κρέπα σε πιάτο, απλώνουμε 2 κουτ. σούπας από τη λεμονόκρεμα στην επιφάνειά της και τυλίγουμε σε ρολό ή τη διπλώνουμε στη μέση.
  2. Σκορπίζουμε λίγη ζάχαρη άχνη, φρέσκα φρούτα και φυλλαράκια δυόσμου και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 53.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Λεμόνι

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών