10'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Για το πέστο
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε λαζανάκι με πέστο βασιλικού, παρμεζάνα και κουκουνάρι, αρχικά βράζουμε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Στη συνέχεια, ρίχνουμε το μισό κουκουνάρι και όλα τα υπόλοιπα υλικά για το πέστο, εκτός από το αλατοπίπερο, στον πολυκόφτη και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα.
- Αλατοπιπερώνουμε το πέστο και το ανακατεύουμε με τα ζεστά ζυμαρικά.
- Ρίχνουμε και το υπόλοιπο κουκουνάρι και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.