ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΧυλοπίτες με σπαράγγια, φέτα και πέστο ρόκαςΧυλοπίτες με σπαράγγια, φέτα και πέστο ρόκας
10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το πέστο

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε λαζανάκι με πέστο βασιλικού, παρμεζάνα και κουκουνάρι, αρχικά βράζουμε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το μισό κουκουνάρι και όλα τα υπόλοιπα υλικά για το πέστο, εκτός από το αλατοπίπερο, στον πολυκόφτη και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα.
  3. Αλατοπιπερώνουμε το πέστο και το ανακατεύουμε με τα ζεστά ζυμαρικά.
  4. Ρίχνουμε και το υπόλοιπο κουκουνάρι και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.

Άρθρα και Συνταγές με Κουκουνάρι

Άρθρα και Συνταγές με Σκόρδο

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT