Μακαρονάδα με πέστο στο πι & φι! Θα γίνει η αγαπημένη σας.

10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το πέστο

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Ρίχνουμε το μισό κουκουνάρι και όλα τα υπόλοιπα υλικά για το πέστο εκτός από το αλατοπίπερο στον πολυκόφτη και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα. Αλατοπιπερώνουμε το πέστο, το ανακατεύουμε με τα ζεστά ζυμαρικά, ρίχνουμε και το υπόλοιπο κουκουνάρι και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών