10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το πέστο

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το λαζανάκι με πέστο βασιλικού, παρμεζάνα και κουκουνάρι βράζουμε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Ρίχνουμε το μισό κουκουνάρι και όλα τα υπόλοιπα υλικά για το πέστο εκτός από το αλατοπίπερο στον πολυκόφτη και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα.
  3. Αλατοπιπερώνουμε το πέστο, το ανακατεύουμε με τα ζεστά ζυμαρικά, ρίχνουμε και το υπόλοιπο κουκουνάρι και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Κουκουνάρι

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών