5' προετοιμασία
24 ώρες αναμονή
Σύνολο: 24 ώρες και 5 λεπτά

Υλικά

Βάρος: 1.800 γρ

Διαδικασία

  1. Βάζουμε το ποτό που επιλέξαμε σε μια κανάτα.
  2. Αφού πλύνουμε, στεγνώσουμε και καθαρίσουμε τις φράουλες, τις βάζουμε στο μούλτι.
  3. Προσθέτουμε τη ζάχαρη.
  4. Χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε έναν αραιό πουρέ.
  5. Αδειάζουμε τον πουρέ στην κανάτα με το ποτό και ανακατεύουμε.
  6. Αφήνουμε το λικέρ στο ψυγείο για 24 ώρες.
  7. Σερβίρουμε με σπασμένο πάγο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών