Ένα διαφορετικό λικέρ που φτιάχνεται εύκολα και δεν θέλει πολλή αναμονή: μια μέρα το αφήνετε στο ψυγείο και είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Δείτε τη δοσολογία των υλικών και περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία παρασκευής προς το τέλος του άρθρου.
Βάζουμε το ποτό που επιλέξαμε σε μια κανάτα.
Αφού πλύνουμε, στεγνώσουμε και καθαρίσουμε τις φράουλες, τις βάζουμε στο μούλτι.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη.
Χτυπάμε πολύ καλά…
…μέχρι να έχουμε έναν αραιό πουρέ.
Αδειάζουμε τον πουρέ στην κανάτα με το ποτό και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε το λικέρ στο ψυγείο για 24 ώρες. Σερβίρουμε με σπασμένο πάγο.