Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ για το τεύχος του Γαστρονόμου «Στα καφενεία της Κρήτης» βρεθήκαμε στο Καφενείον του Κώστα στον Σίβα. Ο ιδιοκτήτης μας τράταρε δικό του μυρωδάτο λικέρ «λιμονίνα» και μας έδωσε τη συνταγή του.
![Μαστέλο, το αρνί γάστρας της Σίφνου](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/mastelo-to-arni-gastras-tis-sifnoy-gastronomos-420x560.jpg?v=1721300890)
Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ για το τεύχος του Γαστρονόμου «Στα καφενεία της Κρήτης» βρεθήκαμε στο Καφενείον του Κώστα στον Σίβα. Ο ιδιοκτήτης μας τράταρε δικό του μυρωδάτο λικέρ «λιμονίνα» και μας έδωσε τη συνταγή του.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 208.