![Παρφέ γιαούρτι με γλυκό βύσσινο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/parfe-giaourti-me-gliko-visino-gastronomos-420x560.jpg?v=1721393899)
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε το mango lassi, ξεκινάμε ρίχνοντας στον πολυκόφτη τα μάνγκο με λίγο αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι, το καρδάμωμο και το μέλι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να σχηματιστεί μια λεία, ρευστή κρέμα. Προσθέτουμε τον χυμό λάιμ και χτυπάμε μέχρι να αναμειχθεί.
- Γεμίζουμε 4 μέτρια ποτήρια με παγάκια και αδειάζουμε το lassi, μοιράζοντάς το ισόποσα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 192.