Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε ένα ποτήρι αναδεύσεως βάζετε τα ποτά και άφθονο σκληρό πάγο. Ανακατεύετε µε προσοχή -µε κινήσεις από κάτω προς τα πάνω και όχι κυκλικές (γιατί έτσι δεν λιώνει εύκολα ο πάγος)- και σερβίρετε σε δροσερά old fashioned ποτήρια, χωρίς να προσθέσετε άλλο πάγο.Για πιο ξηρή εκδοχή µπορείτε να αντικαταστήσετε το κόκκινο βερµούτ µε λευκό extra dry.
  2. ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
  3. Προσθέτουµε στο ποτήρι µερικά φύλλα δυόσµου και έχουµε το Manhattan Julep.- Αντικαθιστούµε το ουίσκι µε µπράντι για το Brandy Manhattan.
  4. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών