Από τον Ξαβιέ Μισαηλίδη, bartender του Holy Spirit.

Υλικά

Διαδικασία

  1. Ρίχνουμε στο σέικερ το ουίσκι, το χυμό λεμονιού, το σιρόπι βανίλια, τον πουρέ ανανά και τα μπίτερς και χτυπάμε πολύ καλά. Βάζουμε σε ένα ποτήρι το πολτοποιημένο σταφύλι, προσθέτουμε πάγο και το περιεχόμενο του σέικερ. Ανακατεύουμε καλά και γαρνίρουμε με το δυόσμο, τη φλούδα λεμονιού και τις 3 ρώγες σταφυλιού.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών