Η Ρέα Καλφάογλου από το Γενίκιοϊ, ένα μακρινό προάστιο της Κωνσταντινούπολης, μας συστήνει το νηστίσιμο συνταγολόγιο της Πόλης.
![Μαστέλο, το αρνί γάστρας της Σίφνου](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/mastelo-to-arni-gastras-tis-sifnoy-gastronomos-420x560.jpg?v=1721300890)
Η Ρέα Καλφάογλου από το Γενίκιοϊ, ένα μακρινό προάστιο της Κωνσταντινούπολης, μας συστήνει το νηστίσιμο συνταγολόγιο της Πόλης.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 218.