ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜακαρονοσαλάτα με τόνο και μαγιονέζα του ΚαλλίδηΜακαρονοσαλάτα με τόνο και μαγιονέζα του Καλλίδη
15' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μεσογειακή σαλάτα με ζυμαρικά, ελιές και μουστάρδα, αρχικά βράζουμε, σε βαθιά κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε και τα κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερό.
  3. Τα αδειάζουμε σε μπολ σερβιρίσματος.
  4. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις ντομάτες, την πιπεριά, τα αγκιναράκια και τις ελιές, πασπαλίζουμε με αλάτι και ανακατεύουμε απαλά.
  5. Παράλληλα, σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα Maille dijon originale με το ελαιόλαδο.
  6. Περιχύνουμε τη σαλάτα.
  7. Σκορπίζουμε τη φέτα και τον μαϊντανό και σερβίρουμε τη μεσογειακή σαλάτα με ζυμαρικά, ελιές και μουστάρδα.

Άρθρα και Συνταγές με Ελιά

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Φέτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT