![Το μενού της εβδομάδας: Από μαυρομάτικα με γαύρο και ψητά ντοματίνια μέχρι κόκορα κοκκινιστό με μακαρόνια](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2016/05/mayromatika-fasolia-piaz-me-gayro-kai-psita-ntomatinia-gastronomos-420x560.jpg?v=1669230586)
15'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε μεσογειακή σαλάτα με ζυμαρικά, ελιές και μουστάρδα, αρχικά βράζουμε, σε βαθιά κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε και τα κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερό.
- Τα αδειάζουμε σε μπολ σερβιρίσματος.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις ντομάτες, την πιπεριά, τα αγκιναράκια και τις ελιές, πασπαλίζουμε με αλάτι και ανακατεύουμε απαλά.
- Παράλληλα, σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα Maille dijon originale με το ελαιόλαδο.
- Περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Σκορπίζουμε τη φέτα και τον μαϊντανό και σερβίρουμε τη μεσογειακή σαλάτα με ζυμαρικά, ελιές και μουστάρδα.