15' προετοιμασία
15' ψήσιμο
Σύνολο: 30'

Υλικά

Τεμάχια: 6

Διαδικασία

  1. Πολτοποιούμε στον πολυκόφτη τις μπανάνες μαζί με το γάλα αμυγδάλου και το μέλι. Αδειάζουμε σε μεγάλο μπολ και προσθέτουμε την αλεσμένη βρόμη, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ. Ανακατεύουμε καλά.
  2. Μοιράζουμε το μείγμα σε 6 ατομικά φορμάκια, τα οποία έχουμε καλύψει με τα ειδικά χαρτιά ψησίματος (καραμελόχαρτα) ή με κομμάτια λαδόκολλας.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 170-180°C για 13-15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και ξεφορμάρουμε.
  4. Γαρνίρουμε με φρέσκες μπανάνες και μέλι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Βρώμη

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών