20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: για 4-6 μερίδες

Διαδικασία

  1. Σε μια σαλατιέρα ρίχνουμε όλα τα λαχανικά και τα μυρωδικά, τα αλατίζουμε ελαφρώς και τα ανακατεύουμε καλά.
  2. Προσθέτουμε τις σταφίδες, τα κουκουνάρια, τη φέταμ το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού.
  3. Πασπαλίζουμε με λίγη αφρίνα, περιχύνουμε με το αγουρέλαιο και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 169.

Συνταγές με Κουκουνάρι

Συνταγές με Λαχανικά

Συνταγές με Μαϊντανός

Συνταγές με Ντομάτα

Συνταγές για Σαλάτα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών