20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Σε μια σαλατιέρα ρίχνουμε όλα τα λαχανικά και τα μυρωδικά, τα αλατίζουμε ελαφρώς και τα ανακατεύουμε καλά.
  2. Προσθέτουμε τις σταφίδες, τα κουκουνάρια, τη φέτα με το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού.
  3. Πασπαλίζουμε με λίγη αφρίνα, περιχύνουμε με το αγουρέλαιο και σερβίρουμε την αλλιώτικη χωριάτικη.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 169.

Άρθρα και Συνταγές με Κρεμμύδι

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Φέτα

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών