10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Ξεφλουδίζουμε την μπανάνα, την κόβουμε σε 2 - 3 κομμάτια και τη βάζουμε στο μπλέντερ. Ρίχνουμε το γάλα και το παγωτό. Προσθέτουμε 2 από τα μπισκότα και πολτοποιούμε. Μοιράζουμε το μείγμα σε μεγάλα, ψηλά ποτήρια. Προσθέτουμε παγάκια και γαρνίρουμε με τα άλλα 2 μπισκότα σπασμένα.
  2. Μυστικό: Φτιάχνουμε το ρόφημα όταν είναι να σερβίρουμε, για να μην νερουλιάσει

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών