
20'
προετοιμασία
3 ώρες και 30' μαγείρεμα
Σύνολο: 3 ώρες και 50'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
- Bάζουμε το κρέας με όλα τα λαχανικά σε μια γάστρα και τα αλατοπιπερώνουμε.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζωμό ή το νερό με τη σάλτσα worcestershire, τη μουστάρδα, την κανέλα, το ελαιόλαδο και περιχύνουμε το κρέας με τα λαχανικά.
- Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε για περίπου 3½ ώρες, μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά και να δέσει η σάλτσα.
Στα ποτήρια μας ένα ερυθρό κρητικό χαρµάνι.