ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπριάμ με συνταγή της Εύης ΒουτσινάΜπριάμ με συνταγή της Εύης Βουτσινά
20' προετοιμασία
3 ώρες και 30' μαγείρεμα
Σύνολο: 3 ώρες και 50'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
  2. Bάζουμε το κρέας με όλα τα λαχανικά σε μια γάστρα και τα αλατοπιπερώνουμε.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζωμό ή το νερό με τη σάλτσα worcestershire, τη μουστάρδα, την κανέλα, το ελαιόλαδο και περιχύνουμε το κρέας με τα λαχανικά.
  4. Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε για περίπου 3½ ώρες, μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά και να δέσει η σάλτσα.

Στα ποτήρια μας ένα ερυθρό κρητικό χαρµάνι.

Άρθρα και Συνταγές με Κολοκυθάκια

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Μελιτζάνες

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT