Πρωτότυπος ο συνδυασμός σοκολάτας και λεμονιού. Μια δοκιμή θα σας πείσει όμως καθώς η γλύκα της σοκολάτας εξισορροπείται από το άρωμα του λεμονιού.

25' προετοιμασία
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Αδειάζουμε το γάλα εβαπορέ στον κάδο του μίξερ. Το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 1 ώρα. Φτιάχνουμε το ζελέ λεμονιού σύμφωνα με τις οδηγίες, αλλά μόνο με το 1 φλιτζάνι νερό. Αφήνουμε το ζελέ να κρυώσει.
  2. Στο μεταξύ, βγάζουμε το εβαπορέ από την κατάψυξη, προσθέτουμε τη ζάχαρη και το χτυπάμε στο μίξερ για 2-3 λεπτά, να αφρατέψει. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και το ξύσμα. Σταματάμε το χτύπημα και ρίχνουμε το ζελέ, ανακατεύοντας απαλά με μια σπάτουλα. Μοιράζουμε το γλυκό σε 4 μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
  3. Πασπαλίζουμε με τριμμένη κουβερτούρα και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών