15' προετοιμασία
5' τηγάνισμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Για το μπακαλιάρο

Για τη σαλάτα 

Διαδικασία

Σαλάτα

  1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα ραπανάκια, την έτοιμη σαλάτα, το κρεμμύδι, το σέλερι, τον μαϊντανό, το ξίδι και το ελαιόλαδο.
  2. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.

Φιλέτα μπακαλιάρου

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε τα φιλέτα για 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν στο εσωτερικό τους.
  2. Σερβίρουμε τα φιλέτα του ψαριού με τη σαλάτα.

Συνταγές με Λαχανικά

Συνταγές με Μπακαλιάρος

Συνταγές με Ψάρι

Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών