
15'
προετοιμασία
5' τηγάνισμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 2Για το μπακαλιάρο
Για τη σαλάτα
Διαδικασία
Σαλάτα
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα ραπανάκια, την έτοιμη σαλάτα, το κρεμμύδι, το σέλερι, τον μαϊντανό, το ξίδι και το ελαιόλαδο.
- Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
Φιλέτα μπακαλιάρου
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε τα φιλέτα για 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν στο εσωτερικό τους.
- Σερβίρουμε τα φιλέτα του ψαριού με τη σαλάτα.