15' προετοιμασία
5' τηγάνισμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 2

Για το μπακαλιάρο

Για τη σαλάτα 

Διαδικασία

Σαλάτα

  1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα ραπανάκια, την έτοιμη σαλάτα, το κρεμμύδι, το σέλερι, τον μαϊντανό, το ξίδι και το ελαιόλαδο.
  2. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.

Φιλέτα μπακαλιάρου

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε τα φιλέτα για 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν στο εσωτερικό τους.
  2. Σερβίρουμε τα φιλέτα του ψαριού με τη σαλάτα.

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Μπακαλιάρος

Άρθρα και Συνταγές με Ψάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών