ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπέργκερ με φιλέτο κοτόπουλου και κέτσαπ τσιπότλεΜπέργκερ με φιλέτο κοτόπουλου και κέτσαπ τσιπότλε
5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Τεμάχια: 2

Διαδικασία

  1. Για το μπέργκερ με μπριζολάκια, μουστάρδα και αγγουράκι τουρσί, ζητάμε από τον χασάπη να μας κόψει τις χοιρινές μπριζόλες σε δύο κομμάτια την καθεμιά και να τις χτυπήσει να λεπτύνουν.
  2. Βάζουμε σε ένα ταψί τα μπριζολάκια, τα αλείφουμε με το ελαιόλαδο και τα αλατοπιπερώνουμε.
  3. Τα ψήνουμε στο γκριλ για 3 - 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
  4. Κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και αλείφουμε το κάτω μέρος με τη μουστάρδα.
  5. Από πάνω βάζουμε τα μπριζολάκια, και μοιράζουμε το τυρί και τα αγγουράκια τουρσί.
  6. Ψήνουμε τα μπέργκερ για 1 - 2 λεπτά σε τοστιέρα ή στο φούρνο, ίσα να λιώσει το τυρί.
  7. Συνοδεύουμε με απλή πράσινη σαλάτα.

Άρθρα και Συνταγές με Αγγούρι

Άρθρα και Συνταγές με Χοιρινό

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών