10' προετοιμασία
1 ώρα αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: για 4 μπανάνες

Διαδικασία

  1. Λιώνουμε τις κουβερτούρες με το σπορέλαιο σε μπεν μαρί.
  2. Αφήνουμε τη σοκολάτα να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
  3. Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και απλώνουμε τις μισές σε ένα φύλλο λαδόκολλας.
  4. Αλείφουμε την κάθε ροδέλα με ένα μικρό κουταλάκι φυστικοβούτυρο.
  5. Σκεπάζουμε με τις άλλες μισές ροδέλες.
  6. Βουτάμε προσεκτικά το κάθε σαντουιτσάκι μπανάνας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και τα βάζουμε στη λαδόκολλα να στεγνώσουν (περίπου 1 ώρα).

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών