20' προετοιμασία
3 ώρες αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 20 κομμάτια

Διαδικασία

  1. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και αφήνουμε λίγο να πέσει η θερμοκρασία της.
  2. Βάζουμε τη λιωμένη σοκολάτα και το αβοκάντο σε ένα μπλέντερ και αναμειγνύουμε έως ότου τα υλικά ομογενοποιηθούν.
  3. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι, το καλύπτουμε με μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο έως ότου σφίξει (2-3 ώρες).
  4. Πλάθουμε μικρές τρούφες και τις ρολάρουμε στους ηλιόσπορους μέχρι να καλυφθούν εντελώς.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 160.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών