20'
προετοιμασία
3 ώρες
αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 20'
Υλικά
Μερίδες: 20 κομμάτιαΔιαδικασία
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και αφήνουμε λίγο να πέσει η θερμοκρασία της.
- Βάζουμε τη λιωμένη σοκολάτα και το αβοκάντο σε ένα μπλέντερ και αναμειγνύουμε έως ότου τα υλικά ομογενοποιηθούν.
- Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι, το καλύπτουμε με μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο έως ότου σφίξει (2-3 ώρες).
- Πλάθουμε μικρές τρούφες και τις ρολάρουμε στους ηλιόσπορους μέχρι να καλυφθούν εντελώς.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 160.