
20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: για 4 μπριόςΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε τα μπριός με σπανάκι, μυρωδικά και φέτα, σοτάρουμε σε λίγο λάδι σε δυνατή φωτιά τα κρεμμύδια για 1 λεπτό, ρίχνουμε το σπανάκι και τον μάραθο ή τον άνηθο, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να μαραθούν τα υλικά και να σωθούν τα υγρά.
- Ανοίγουμε τα μπριός στη μέση, μοιράζουμε το μείγμα και προσθέτουμε τη φέτα.
- Κλείνουμε τα μπριός και τα τυλίγουμε για να τα μεταφέρουμε.
- Τα μπριός καταναλώνονται ευχάριστα σε θερμοκρασία δωματίου αλλά και κρύα.