20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: για 4 μπριός

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τα μπριός με σπανάκι, μυρωδικά και φέτα, σοτάρουμε σε λίγο λάδι σε δυνατή φωτιά τα κρεμμύδια για 1 λεπτό, ρίχνουμε το σπανάκι και τον μάραθο ή τον άνηθο, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να μαραθούν τα υλικά και να σωθούν τα υγρά.
  2. Ανοίγουμε τα μπριός στη μέση, μοιράζουμε το μείγμα και προσθέτουμε τη φέτα.
  3. Κλείνουμε τα μπριός και τα τυλίγουμε για να τα μεταφέρουμε.
  4. Τα μπριός καταναλώνονται ευχάριστα σε θερμοκρασία δωματίου αλλά και κρύα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών