10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 8 - 10 κομμάτια

Διαδικασία

  1. Αναμειγνύουμε καλά όλα μαζί τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Στρώνουμε ένα μικρό τετράγωνο ταψί με λαδόκολλα (να εξέχει από τα τοιχώματα). Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μέσα στο ταψί. Σκεπάζουμε με μεμβράνη. Βάζουμε το γλυκό στην κατάψυξη ή στον καταψύκτη μέχρι να παγώσει, για τουλάχιστον 3 - 5 ώρες (ανάλογα με το πόσο χαμηλή είναι η θερμοκρασία). Μετά αφήνουμε το ταψί για 5 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Κόβουμε το μείγμα σε μπάρες με ένα μεγάλο μαχαίρι. Διατηρούμε τις μπάρες στην κατάψυξη, μέσα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.
  2. Εναλλακτική: Μπορούμε να κάνουμε δικούς μας συνδυασμούς φρούτων, ξηρών καρπών και αρωματικών. Π.χ. αντί για μπανάνα βάζουμε μήλο, αντί για φουντούκια, καρύδια, αντί για βανίλια, λίγη κανέλα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών