ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠαγωτό με μερέντα
5' προετοιμασία
3 ώρες αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 5'

Υλικά

Μερίδες: 3 μερίδες

Διαδικασία

  1. Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε ροδέλες πάχους περίπου 2 εκ. 
  2. Τις απλώνουμε σε ένα μικρό ταψάκι, το οποίο βάζουμε στην κατάψυξη για 2½ – 3 ώρες.
  3. Ρίχνουμε τις παγωμένες ροδέλες μπανάνας στο μούλτι μαζί με τη μερέντα και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα μαστιχωτό παγωτό.
  4. Θα χρειαστεί 1 - 2 λεπτά χτύπημα.

Μυστικά

  • Τρώμε το παγωτό κατευθείαν εκείνη την ώρα ή το διατηρούμε στην κατάψυξη.
  • Αν θέλουμε, τρίβουμε από πάνω λίγη κουβερτούρα και γαρνίρουμε με 1 ροδέλα μπανάνας κομμένη στα δύο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών