
10'
προετοιμασία
8 ώρες
αναμονή
Σύνολο: 8 ώρες και 10'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Βάζουμε τα κουτιά με το εβαπορέ στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες.
- Μετά τα ανοίγουμε και αδειάζουμε το εβαπορέ στον κάδο του μίξερ.
- Το χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει.
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Ρίχνουμε και το κακάο.
- Χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει καφέ.
- Προσθέτουμε το άλειμμα σοκολάτας-πραλίνας.
- Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε μια ανοξείδωτη φόρμα ή άλλο μεταλλικό σκεύος.
- Το παγώνουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
- Βγάζουμε και ξύνουμε το μείγμα με ένα πιρούνι.
- Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη.
- Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία παγώματος-αφρατέματος για άλλες 2 φορές προτού σερβίρουμε.