ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παγωτό βανίλια
10' προετοιμασία
7 ώρες αναμονή
Σύνολο: 7 ώρες και 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις μπανάνες.
  2. Τις αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες, μέχρι να γίνουν παγάκια.
  3. Τότε τις χτυπάμε στο μούλτι με 2-3 κουταλιές από το γάλα μέχρι να θρυμματιστούν.
  4. Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα, το κακάο και το μέλι. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα κρεμώδες αποτέλεσμα.
  5. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη για περίπου μισή ώρα.
  6. Σερβίρουμε το παγωτό πασπαλίζοντας με λίγη τρούφα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών