ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠαγωτό βανίλιαΠαγωτό βανίλια
10' προετοιμασία
7 ώρες αναμονή
Σύνολο: 7 ώρες και 10'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις μπανάνες. Τις αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες, μέχρι να γίνουν παγάκια.
  2. Τότε τις χτυπάμε στο μούλτι με 2-3 κουταλιές από το γάλα μέχρι να θρυμματιστούν. Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα, το κακάο και το μέλι. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα κρεμώδες αποτέλεσμα. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη για περίπου μισή ώρα.
  3. Σερβίρουμε το παγωτό πασπαλίζοντας με λίγη τρούφα.

Άρθρα και Συνταγές με Γάλα

Άρθρα και Συνταγές με Μπανάνα

Άρθρα και Συνταγές με Σοκολάτα

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών